Lahden kaupungin nettisivuilla kerrotaan: "Lahden seudun ympäristöpalveluiden keskeisenä tavoitteena on ympäristöön kohdistuvan kuormituksen väheneminen sekä ympäristön pilaantumisen ehkäiseminen." Ja edelleen samalla sivulla: "Edistämme Lahden seudun alueella luonnonvarojen kestävää käyttöä ja kestävän kehityksen toteutumista kuntien kaikissa toiminnoissa." Lahden seudulla tarkoitettaneen näillä nettisivuilla Lahtea, Hollolaa ja Nastolaa.

Lahden kaupunki on kuitenkin antanut luvan järjestää F1-moottorivenekilpailut Vesijärvellä kesäkuussa ja lisäksi tukee 50 000 eurolla niiden järjestämistä. Kisat sinänsä ovat mitä järjettömintä luonnonvarojen haaskaamista ja yhteisen ilmastomme tahallista saastuttamista ja paikallisesti pientä järveä ja sen eliöstöä vakavasti vahingoittavaa toimintaa. Tässä valossa Lahden kaupungin nettisivuilla valehdellaan harvinaisen törkeästi. Omalta osaltani boikotoin jatkossa Lahden kaupunkia kaikin minulle mahdollisin tavoin ja tuen kilpailujen tiimoilta julistettuja muita boikotteja.

Kisoja vastustamaan on viikko sitten syntynyt Villihauki-kansanliike, jolle annan lämpimän tukeni. Ensi töikseni allekirjoitin kisoja vastustavan adressin. Liity joukkoon!