Ensi syksynä valitaan taas uudet kunnan- ja kaupunginvaltuustot vuosille 2009-2012. Tämän kunniaksi blogini keskittyy tänä vuonna politiikkaan, siis yhteisiin asioihimme. Tulen siis tarkalla silmällä seuraamaan erityisesti istuvien poliitikkojen toimia. Kehumaan, kun siihen on tarvetta. Mutta ehkä vieläkin enemmän kertomaan, miten asiat olisi pitänyt hoitaa. Eihän politiikasta kirjoittaminen muuten olisi mukavaa ;-)

Asun pääosin Turussa, mutta varsinkin kasvukauden aikana myös Konnevedellä. Politiikkaa seuraan kuitenkin enimmäkseen Hesarin, tuon maamme suurimman paikallislehden välityksellä. Ei minusta ole ollenkaan haitaksi, jos me muut voimme oppia pääkaupunkiseutulaisten virheistä. Ei kaikkea tarvitse tehdä itse, vaikka omavaraisuutta muuten kannatankin.

Minua on jo pyydetty myös ehdokkaaksi. Olen luvannut harkita asiaa. Politiikka on välttämätöntä, mutta minusta se ei ole erityisen mukavaa. Jos vain jotkut muut tekevät sen hyvin ja mielellään, niin suon sen ilomielin heille. Jotkut tekevät politiikkaa mielellään, mutta huonosti. Heitä ei pitäisi ollenkaan päästää päättämään yhteisistä asioista. Heistä pyrin mahdollisuuksieni mukaan varoittamaan, puoluekantaan katsomatta. Hyvää uutta vuotta meille kaikille!